8 feb

Starta företag under utbildningen: Hyr kontorsstol och lyckas

Är du precis klar med din utbildning eller är du fortfarande student? Ett smart sätt för att garanterat både ha en inkomst och ett kreativt arbetsliv är genom att starta eget företag. Det passar särskilt dig som har en driven personlighet och som gillar att ta ansvar, att vara din egen boss. Hyr en kontorsstol för att maximera möjligheterna att lyckas med ditt företag.

Hyra kontorsstol – för drivna och ambitiösa människor

Du vill göra någonting i livet. Du har utbildat dig eller håller på att utbilda dig och du har en plan. Eller så vill du skapa en plan som leder framåt. Vissa personer vill ha en tryggt fast anställning. Inget fel med det. Men många av oss vill ha mer frihet, får vara våra egna chefer och få lösa intressanta problem. Att bestämma över arbetstiden är också något som är lockande. Då är eget företag vägen framåt. Ett smart sätt för att ta ett kliv framåt med ditt företag eller projekt är genom att hyra en kontorsstol eller ett kontor. Det kommer att hjälpa dig att både få ett större nätverk och hitta människor att samarbeta med. Du får också arbeta i en omgivning med drivna och ambitiösa människor, vilket både är stimulerande och även kommer att hjälpa dig att jobba mer effektivt. Du hittar lediga kontor och kontorsstolar hos Workaround som har kontor över hela Stockholm.

Har du inte startat företaget?

Du behöver inte ha startat ett företag eller fått någon ekonomi i det, innan du kan hyra en stol. Det som händer när du hyr en stol är att du ger dig själv en större möjlighet att verkligen lyckas, även om du bara sitter hemma eller på kaféer och arbetar. Det är väldigt lätt att starta företag i Sverige. Du går bara in på Skatteverkets hemsida och ansöker om F-skattsedel. Då kommer du att kunna göra avdrag för kontoret eller stolen när du börjar få inkomst. För att starta en enskild firma behöver du inte ens ha en företagsidé att visa upp för Skatteverket. Du behöver inte ens ett företagsnamn.

Starta företag som student

Att ha ett företag vid sidan om studierna är oerhört smart. Dels kommer du inte att vara lika beroende av att hitta ett arbete så fort du är klar med dina studier, dels kan du ta mindre studielån från CSN och dels har du flera ben att stå på i framtiden. Är det någonting som coronapandemin har lärt oss så är det hur viktigt det är att ha en god ekonomi. Även som student kan du starta företag och driva din egen firma. Som student kan det också vara smart att hyra en kontorsstol ett par gånger i månaden. Det kommer att hjälpa dig att arbeta mer effektivt på ditt företag, eftersom du redan spenderar så mycket tid hemma med dina studier. Då gör du skillnad på företaget och studierna och kommer lättare arbeta mer effektivt med båda dina arbeten.